Vandaag opent bakkerij Broekmans de drie winkels die werden overgenomen van bakkerij Korsten te weten Maaspoort, Moesel en Nederweert.

De bekende gezichten van de verkoopsters keren weer terug in de vertrouwde winkels, enkele dames genieten nog van een welverdiende vakantie.

Broekmans gaat voor een lekker assortiment Weerter vlaaien en heerlijk brood. Ook de bekende broodjes gezond en Toktok zijn er weer als ze tijdig alle ingredi├źnten binnen krijgen.

“We zijn blij dat we als ambachtelijk bakker onze producten nu ook in Weert kunnen laten zien en proeven. We bakken in Panningen als familie bedrijf al meer dan 100 jaar iedere dag met een enthousiast team. Een groot assortiment zachte broodjes ,krokant brood en lekkere Mik en vlaai in een moderne bakkerij, en vanaf vandaag ook voor Weert”, aldus Broekmans.

1 REACTIE

  1. Gemengde gevoelens hier. Natuurlijk is het hartstikke fijn dat ze weer open zijn en ik ben heel blij voor de dames die weer aan de slag kunnen! Fijn dat we ons brood weer kunnen krijgen.
    Maar ik wil degenen die achterblijven heel veel sterkte wensen. Hopelijk kan een aantal ook in een van de vestigingen terecht en vindt de rest heel snel iets anders! ‘t Is jullie zo gegund!

Comments are closed.