Duo vlucht na crash in Ittervoort

Ittervoort – (Foto’s/video) De hulpdiensten zijn zondagochtend rond 5.10 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Napoleonsweg (N273) in Ittervoort.

Een auto, komende uit de richting van België, was uit de bocht gevlogen. Het voertuig ramde een verkeersbord en een muurtje in de voortuin van een woning. Dankzij dit muurtje werd de auto gecorrigeerd en belandde het voertuig niet tegen, maar naast de woning.

De auto kwam precies tussen de woning en een haag / hekwerk tot stilstand. De bewoners van de woning waren wakker geschrokken door de klap en alarmeerden de hulpdiensten. Ondertussen klommen de twee inzittenden uit de auto en sloegen ze op de vlucht.

De twee inzittenden konden even verderop door de politie staande worden gehouden. Beiden klaagden vervolgens over pijn. Een man is door de ambulance meegenomen, de ander mocht met de politie mee.

De auto raakte beschadigd en is afgesleept door een berger.

Video via Youtube

https://youtu.be/G4-5Mmq2pbM