Bospop-zaterdag in beeld

(Foto’s) Het was ook zaterdag weer genieten tijdens Bospop. En dat ondanks de regenbuien die af en toe over het festivalterrein trokken. De doorgewinterde festivalbezoekers waren goed voorbereid en lieten zich niet weerhouden door de regendruppels.

De artiesten lieten zich lekker gaan op het podium terwijl het publiek, dat zaterdag weer in duizenden getale aanwezig was, met volle teugen genoot van de muziek en de sfeer. Onder het genot van een hapje en een drankje – en soms verscholen onder een poncho’s of plastic zeil – werd het voor de Bospopgangers, artiesten en vrijwilligers weer een onvergetelijke dag.

Bekijk een XL sfeerimpressie (door o.a. Johan Bloemers (1 – 46) en Theo Van de Winkel / WdG (47 – 148). Het kan even duren voordat alle foto’s zijn ingeladen.