(Foto’s) De hulpdiensten zijn dinsdag omstreeks 11.35 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Maaseikerweg in Weert.

Een fietsster was onderweg vanuit het centrum richting Weert-Zuid toen ze ter hoogte van de spoortunnel werd ingehaald door een andere fietser. De vrouw schrok ervan en kwam vervolgens ten val. De fietser die haar inhaalde is doorgefietst, andere omstanders stopten om de vrouw te helpen.

De fietsster is voor verdere behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft de fiets van de vrouw tijdelijk gestald op het politiebureau.

3 REACTIES

  1. En toen hadden ze de bluetooth speaker uitgevonden. Hiermee kan de fietser gewoon het overige verkeer horen. Maar aangezien het vaker jeugd is die met die dingen fietsen, is het geluid wat eruit komt weer enorm vervelend. Dus jeugd: fiets lekker met een bluetooth speaker, maar vergeet niet dat een volumeknop 2 kanten op kan.

Comments are closed.