(Foto’s) De brandweer is woensdagavond iets voor 19.00 uur gealarmeerd voor een gaslek in de Gildestraat in Weert.

Tijdens het klussen in de woning was er een gaslek ontstaan. De brandweer kwam ter plaatse om de situatie veilig te stellen. De hoofdgaskraan was dichtgedraaid en de deuren van de woning waren meteen open gezet.

De brandweer heeft de woning geventileerd. Er is geen gevaar geweest door de omgeving dankzij het kordate optreden van de klussers en de brandweer.

2 REACTIES

  1. Maar toch goed om de brandweer er even bij te halen. Die weet precies wat je wel en ook zeker niet moet doen. Ik kan me bijvoorbeeld voorstellen dat niet iedereen weet dat je na een gaslek geen lamp aan moet doen. In de schakelaar ontstaat bij het aandoen van een lamp altijd een klein vonkje wat voor een explosie kan zorgen. Goed gehandeld van de klusser, maar de brandweer erbij is dus zeker geen overbodige luxe.

Comments are closed.