Gewonde bij ongeval in Molenbeersel

112 Belgie Regio WdGlab 1 reactie 1 min. leestijd

Molenbeersel – (Foto’s) De hulpdiensten zijn woensdag rond 17.00 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval in Molenbeersel.

Op de kruising Uffelseweg / Hunselerstraat, net over de grens bij Stramproy, waren een personenauto en een bestelbus tegen elkaar gebotst. De bestuurder van de auto had vermoedelijk de bestelbus die van rechts kwam op een gelijkwaardige kruising, over het hoofd gezien.

De bijrijdster in de personenauto moest door de brandweer uit de auto worden bevrijd. Hiervoor werd de deur van de auto afgeknipt. De vrouw is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de auto en de inzittenden van de bestelbus kwamen met de schrik vrij.

[nggallery id=’8097′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie