Geldmaat op Leuken tegen eind 2019

Algemeen Economie Weert 3 reacties 1 min. leestijd
Foto: impressie van een willekeurige Geldmaat

Een veelgehoorde wens van de inwoners van de wijken Groenewoud en Leuken gaat in vervulling. Er komt een geldautomaat in de wijk Leuken.

In het oude winkelcentrum van Leuken aan de Friezenstraat zat destijds een geldautomaat van de ING. Nu het winkelcentrum niet meer in gebruik is, is ook de geldautomaat verdwenen. In het nieuwe winkelcentrum aan het St. Jobplein is tot op heden niet voorzien van een geldautomaat. Dat gaat wel gebeuren, zo meldt de gemeente Weert via Facebook.

In 2019 en 2020 maken de geldautomaten van ABN AMRO, ING en Rabobank langzaamaan plaats voor de geldautomaten van Geldmaat. Naast de gele Geldmaat in de openbare ruimte, komt er ook een proef met Geldmaten in winkels. Zo krijgt de Read Shop Express in het nieuwe winkelcentrum van Leuken, aan het einde van dit jaar zo’n Geldmaat.

Het duurt nog enkele maanden voordat er weer een geldautomaat beschikbaar is voor de inwoners van Groenewoud en Leuken, maar hij staat in de planning.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
3 reacties