Stookvuur bij bedrijfsfeestje gedoofd

Maarheeze – (Foto’s) Voor Zuid-Nederland is vrijdag de bouwvakvakantie begonnen en dat wordt bij veel bedrijven gevierd met een borrel in de kroeg of bij het bedrijf zelf.

Zo ook bij een bedrijf op bedrijventerrein Den Engelsman in Maarheeze. Daar werd door een voorbijganger een brand opgemerkt waarna meteen de hulpdiensten werden ingeschakeld. Er werd vanuit de meldkamer meteen rekening gehouden met een industriebrand. Naast de brandweer van Maarheeze werd ook de brandweer van Leende opgepiept.

Uiteindelijk bleek het gelukkig allemaal mee te vallen. Het ging om een brandende houtstapel op het terrein voor het bedrijf. Daar werd vrijdagavond een bedrijfsfeestje gevierd om de zomer in te luiden. De brandweer en politie gingen met elkaar in overleg waarna werd besloten om het stookvuur te doven. De politie maakt proces verbaal op van het stookvuur.