Nieuw asfalt rotonde Ringbaan-West

(Foto’s) De werkzaamheden aan de rotonde Ringbaan-West – Suffolkweg-Zuid zijn vrijdag begonnen. Voor de wegwerkers daar nog even geen vakantie, zij mogen dit weekend aan de slag met het vervangen van het asfalt.

De rotonde dit weekend afgesloten voor alle verkeer. De omleidingsroutes worden aangegeven op de gele borden. Voor fietsers en voetgangers zijn verkeersregelaars ingezet om ze te begeleiden. Ook voor automobilisten die denken “die omleidingsborden gelden niet voor mij” staan verkeersregelaars klaar om ze nogmaals te informeren.

Het asfalt op de rotonde was zodanig beschadigd dat het asfalt moest worden vervangen. Om zoveel mogelijk overlast te voorkomen, worden de werkzaamheden dit weekend uitgevoerd. De rotonde is afgesloten voor alle verkeer tot zondag 21 juli, 7.00 uur ’s morgens.

Verkeer wordt omgeleid via de Ringbaan Oost en Zuid en de Kazernelaan. Alle omleidingen staan aangegeven op gele borden. Het vrachtwagenverbod op de Kazernelaan is daarom tijdelijk opgeheven.