Moerepetazie Maïsdoolhof geopend

Nederweert-Eind – (Foto’s) De Weerter feestformatie Moerepetazie en IJsboerderij Gommers in Nederweert-Eind hebben ook dit jaar de handen ineen geslagen en een uniek maïsdoolhof gerealiseerd. Vandaag werd het maisdoolhof officieel geopend.

In het doolhof vind je niet alleen de mannen van Moerepetazie, maar ook muziekinstrumenten. Het doolhof is goed voor urenlang zoekplezier in ruim 4,5 hectare. Het is een droom voor groot en klein.

Samen met Moerepetazie, kunnen kinderen ervaren dat maïs niet alleen heel veelzijdig, gezond en lekker is, maar vooral ook lol en muzikaal! Ze leren alles over maïs in een muzikale speurtocht en kunnen op de uitkijktoren ontdekken wat er allemaal te zien valt in het veld. Als ze de weg uit het doolhof gevonden hebben, kunnen ze genieten van een bijzonder, home-made ijsje.

Officiele opening

Zaterdagmiddag werd het doolhof officieel geopend door Wim Gommers van IJsboerderij Gommers, wethouder Peter Koolen van Nederweert en Phil en Lex van Moerepetazie.

Het doolhof is beperkt open. In verband met de veiligheid wordt er gekeken naar een aantal factoren zoals de weersomstandigheden. Wil je op de hoogte blijven van de openingstijden, kijk dan op maisdoolhofnederweert.nl en https://www.facebook.com/maisdoolhofnederweert/.