Motor vliegt uit de bocht

112 Weert Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s) De hulpdiensten zijn woensdag rond 16.00 uur gealarmeerd voor een eenzijdig verkeersongeval bij afrit Wildenberg in Weert.

Ter plaatse was een motor uit de bocht gevlogen. De bestuurder van de motor vertelde dat hij moest uitwijken voor een tak op de weg. Door de uitwijkmanoeuvre kon hij de bocht niet goed maken en belandde hij vervolgens is de bosschage naast de afrit.

De motorrijder kwam er zonder kleerscheuren vanaf. Ook de motor was er onbeschadigd vanaf gekomen. Samen met de berger en agenten wist de bestuurder de motor weer op de weg te krijgen. Nadat de motorrijder van de schrik was bekomen kon hij z’n weg weer vervolgen.

[nggallery id=’8166′]

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al?¬†Schrijf je gratis in.

ūüćē Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie