(Foto’s) De waterskibaan bij zwembad de IJzeren Man heeft er sinds vandaag een nieuw onderdeel erbij, de Ollie Kicker 12000.

Met de Ollie Kicker is een nieuwe uitdaging toegevoegd voor wakeboarders. Het obstakel is maar liefst 12 meter lang! Vanochtend kwam het onderdeel aan bij het strandje aan de IJzeren Man. Vervolgens zijn diverse werklui de hele dag in touw geweest om de Ollie Kicker op de juiste plek te monteren.

De eerste enthousiastelingen hebben al gebruik gemaakt van de nieuwste aanwinst.

Demo via Youtube

https://youtu.be/EmfUbNio4x4


5 REACTIES

  1. Eeuwig zonde dat zo’n mooie natuur ijver, een nostalgisch en historisch begrip in Weert, verkwanseld is aan een waterskibaan. Daarin meegenomen dat die club alleen maar verlies draait, de hengelsportvereniging haar hoofdviswater naar de knoppen heeft geholpen en de wandelaars tegen ontsierende aluminium stellingen aan kijken.
    Eeuwig zonde en onomkeerbaar helaas!

  2. De waterskibaan maakt de geplande verwachtingen gewoon waar, in ieder geval in 2018. Niet voor niets dat het zwembad ermee door gaat. Stoppen was ook een optie. En bij St.Petrus zie ik heel weinig activiteiten, niks ten nadele van deze vereniging. Er is overigens ruimte voor een nieuwe visplas bij het Blauwe Meertje, niet in het grote water maar in de hoek waar nu de installaties van de zandafgraving staan.

  3. Wat zijn precies die “geplande verwachtingen”? Het loopt slecht, anders hoeft men er via deze site geen reclame voor te maken…

  4. Uit mijn hoofd was dat eerste twee jaren verlies, derde jaar quitte en vanaf vierde jaar winstgevend. Dat is gelukt.

  5. Nu ga je gemakshalve voorbij aan het aanzicht van deze verkwanselde vijver die haar hele natuurlijke uitstraling heeft verloren. De skibaan is als ik haar onderhoudsploeg mag geloven helemaal niet winstgevend, nooit geweest trouwens en de animo van zwembad bezoekers is verwaarloosbaar.
    Hengelsportvereniging St Petrus verkeert al jaren in rust- en parkeerstand en beschouwt “aktiviteit” als een vervelend zelfstandig naamwoord. De interesse in een nieuwe visvijver was er jaren geleden al niet bij het bestuur., laat staan dat ze al in staat zijn haar bestaande vijvers al te optmaliseren en dat ligt allemaal niet aan de financiĂ«le middelen. Met ruim E 2000.000 aan verenigingsgeld is St Petrus toch niet onbemiddeld.

Comments are closed.