Leende – (Foto’s) Vrijdag rond 13.00 uur heeft er wederom een verkeersongeval plaatsgevonden op de snelweg A2 bij Leende.

Ditmaal waren in de rijrichting van Eindhoven naar Weert meerdere voertuigen tegen elkaar gebotst. Een bestelbus was achterop een personenauto met een fietsendrager gebotst. Er raakte nog een tweede personenauto bij betrokken, deze auto raakte licht beschadigd.

De bestelbus en de auto waar hij achterop was gereden raakten flink beschadigd en moesten worden afgesleept door een berger. Tijdens de afhandeling van het ongeval klaagde een van de betrokkenen over nekklachten een ambulance kwam ter plaatse om de vrouw na te kijken op verwondingen.

8 REACTIES

  1. 3 x op een dag SUKKELS ik blijf het zeggen HOUD AFSTAND of lever je rijbewijs in!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Hoezo inhoudelijk!
    Jullie roepen/schrijven van alles.
    Maar je was er niet bij… dus hoe willen jullie inhoudelijk reageren.
    Ben geen roeptoeter!

Comments are closed.