Bijzondere laatste schooldag Odaschool

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s/video) De zomervakantie is in aantocht en dus werd ook bij de Odaschool vrijdag stilgestaan bij de laatste schooldag. Dit jaar werd het een bijzondere laatste schooldag in samenwerking met ouders en hulpdiensten.

Bij de Odaschool werd er een speciale themadag georganiseerd. Voor de onderbouw was dit ‘country’ en bij de bovenbouw ‘secret’. Vooral met het thema ‘secret’ werd een uitgebreid en onvergetelijk scenario neergezet voor de schoolverlaters.

Een deel van het schoolterrein aan de Annendaal was al vroeg afgezet met rood/wit lint. Enkele ouders hadden witte pakken aangedaan en gingen opzoek naar een ‘virus’ dat aanwezig zou zijn op de school. Ook enkele vaders die bij de politie werken hebben in hun vrije tijd de dag nog spectaculairder kunnen maken voor de kinderen. De leerlingen kregen gedurende de ochtend verschillende opdrachten opgelegd met spelelementen die betrekking hadden op het mogelijke virus.

Rond de middag kwamen alle leerlingen samen op de locatie Anjelierstraat. Daar stond een buikschuifglijbaan klaar voor de schoolverlaters en ook de brandweer hielp een handje mee tijdens het buikschuiven en uitzwaaien van de verlaters.

Video via Youtube

https://youtu.be/E1MzulqthL4

[nggallery id=’8123′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie