De sfeer tijdens de opbouw van Bospop zit er lekker in. Tussen het harde werken door is er natuurlijk ook even tijd voor een geintje.

Zo werd afgelopen week een geintje gemaakt door een pitstop na te bootsen bij een scootmobiel op het terrein. Het leverde grappige beelden op en die zijn inmiddels op de videowebsite Dumpert verschenen. Ook in de rest van Nederland wordt nu volop mee gelachen met de vrijwilligers van Bospop. Ook de commentaren spreken voor zich “Het gaat in ieder geval soepeler dan de gemiddelde pitstop bij Ferrari.”, aldus een van de reaguurders.

Bekijk het filmpje op Dumpert

https://www.dumpert.nl/mediabase/7716641/0ddcf82c/pitstop_op_bospop.html

9 REACTIES

  1. Succes met alle werk! Mooi dat ons Weerter stad zoo veel vrijwilligers kent . . . Dan mag er ook een lolletje gemaakt worden !! Wij rijden wel om naar de A 2.

  2. Alhoewel een afsluiting van 10 dagen behoorlijk overdreven, en onnodig is. Niet goed voor het ‘draagvlak’ van een dergelijk evenement.

  3. Waarom denk jij dat de afsluiting onnodig en overdreven is.
    Want volgens mij staat de veiligheid van vrijwilligers die daar bezig zijn met de opbouw toch op de 1e plaats

  4. Ze sluiten toch ook niet het industrieterrein af iedere keer als er een vrachtwagen een lading komt brengen. Daar hoef je de Eindhovense weg niet voor af te sluiten.

  5. Geen domme praat verkopen, als er zware machines en tientallen mensen op de Eindhovenseweg werken word die afgesloten om gevaarlijke situaties te voorkomen

Comments are closed.