De politie is zaterdagmiddag gealarmeerd voor een incident in de Lidl-supermarkt in Weert.

Volgens getuigen had er in de supermarkt een opstootje plaatsgevonden. De politie spoedde zicht meteen met 4 eenheden naar het supermarkt aan de Ringbaan-West.

Twee mannen zijn aangehouden door de politie. Ze zijn voor nader onderzoek ingesloten.

2 REACTIES

  1. Zullen er wel weer een paar van de kazernelaan zijn wanneer word dat tuig nu eens de grens over gezet hoe lang moeten we dit nog allemaal pikken . Sluit de kazerne voor dit tuig met de kazerne kun je nog veel meer leuke dingen doen . Oprotten met dat gespuis ik zelf merk al als je naar de Lidl gaat en het is wat mooie weer zitten die mafkezen je buiten al aan te kijken . Een vinger naar mij uitsteken en ik ga voor zo een mafkees zitten sla gelijk zijn kop in . Maar ja wij Nederlanders pikken dit allemaal wand wij moeten toch gastvrij zijn , nou je ziet het dagelijks je geeft ze een vinger en ze pikken gelijk je hele hand in .

  2. Wat blijft er van je relaas over als je eerste aanname niet klopt?
    Ik ga zelf namelijk meerdere malen per week naar de Lidl. Er komen allerlei huidskleuren, achtergronden en religies. Toch let ik alleen op de reclamebordjes als ik in de winkel ben.

    Je bent nog van het type ouderwetse xenofobe boer. Dat is prima, want dat is een uitstervend ras. En per definitie erger dan de groep waarover je je hier negatief uitlaat. En leer ook nog even dat je nooit in de ‘we’ vorm dient te praten als het op deze dingen aankomt. Nee, bij lange na niet iedereen in de land denkt er hetzelfde over als jij. Maar als je in een bepaalde sociale hoek zit waar iedereen hetzelfde denkt dan snap ik je tunnelvisie wel.

    Schijnbaar zijn sommige mensen wel te oud om te leren.

Comments are closed.