Uitslaande loodsbrand in Someren

112 Algemeen Regio Someren Reageer 1 min. leestijd

Someren – (Foto’s/video) Woensdagavond zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een uitslaande brand in een loods aan de Vlasstraat in Someren.

Er werd opgeschaald naar ‘middel brand’ zodat er meerdere brandweervoertuigen werden opgeroepen. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit het dak. Er werd voorkomen dat de brand oversloeg naar de naastgelegen woning. De brand was allesverwoestend voor de loods. Men wist wel nog een sportwagen te redden.

De brand is inmiddels onder controle en de brandweerlieden zijn begonnen met nablussen. De oorzaak van de brand wordt nog onderzocht. De loods die in brand heeft gestaan betrof een lange garage waarin diverse voertuigen en onderdelen waren opgeslagen.

Video via Youtube

https://youtu.be/9317etOfPdU

[nggallery id=’8114′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie