Weerter popmuzikanten meeting

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 3 min. leestijd

De regio barst van de bands en muzikanten. Op zondag 7 juli om 15.00 uur worden alle popmuzikanten uit Weert uitgenodigd voor een gezellige bijeenkomst: Om kennis met elkaar te maken en daarnaast om samen muziek te maken. Er is ook gelegenheid om te brainstormen over wat er nog beter kan voor popmuziek in Weert. Daarnaast vlammen we de BBQ aan en is er gelegenheid om te borrelen!

Samenkomen en kennismaken

Met zoveel muzikanten in de omgeving lijkt het ons sterk dat je iedereen al kent; ontmoet elkaar en maak nieuwe vrienden.

Jamsessie

Vanaf september elke eerste zondag van de maand in de middag op steeds een andere locatie in Weert: een jamsessie in samenwerking met Soundful Sunday. Voor een goede backline wordt gezorgd; drums, versterkers en zelfs een aantal instrumenten liggen al klaar. Wil je liever je eigen instrument meenemen is dat ook prima.

De basis zal worden gelegd door twee geschoolde muzikanten die de middag zullen leiden. Ieder instrument is welkom en elk niveau krijgt een kans, alle muzieksoorten (blues, jazz, funk, pop, rock, country, smartlappen enz.) zijn welkom.

Brainstorm

Wat ontbreekt er nog in het Weerter muziek-landschap voor de popmuzikant? Wat kan de popcoördinator van Weert voor de muzikanten betekenen? Tijdens de brainstorm kunnen alle ideeën gedropt worden en de popcoördinator gaat zijn best doen om er zoveel mogelijk uit te laten komen. Denk aan masterclasses, opnames, thema-concerten, een all-stars band, coaching, een muzikanten database voor uitwisseling, enz. Alle ideeën zijn welkom!

Datum & aanmelden

De Grote Popmuzikanten Brainstorm / Jamsessie / Borrel & BBQ! is op zondag 7 juli om 15.00 uur bij Muziekcentrum De Bosuil. Kan je helaas niet op de afgesproken datum niet, maar wil je wel graag meedenken voor de brainstorm? Geen punt: Als je van tevoren je input hebt horen ze het graag, dan nemen ze jouw ideeën mee! Mail ze naar [email protected] ovv “Brainstorm”

Muzikant en eet je graag een hapje mee bij de BBQ (Kosteloos!)? Dan stellen ze het op prijs wanneer je je vooraf, voor vrijdag, even aanmeld via het volgende online formulier: https://iwdg.nl/325RlRO

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie