Muntpassage na zomer klaar

Algemeen Economie Weert 5 reacties 3 min. leestijd

(Foto’s) De verbouwingswerkzaamheden in de Muntpassage naderen hun voltooiing. Inmiddels zijn de grootste werkzaamheden in de bestaande winkelpassages en winkelruimten achter de rug.

In de eerste week van september wordt de passage aan de Nieuwe Markt weer opengesteld voor publiek. Hiermee wordt de loop in de binnenstad hersteld en zijn alle winkels in de Muntpassage ook weer toegankelijk via de entree aan de Nieuwe Markt. In de week van 2 september opent ook Hennes & Mauritz (H&M) de deuren van de nieuwste vestiging in het winkelcentrum.

Voor de officiële heropening worden de bestaande entrees nog opgefrist en wordt het nieuwe huisstijlconcept doorgevoerd in de communicatiemiddelen.

Vernieuwd

Het winkelcentrum heeft een compleet nieuwe uitstraling gekregen en is hierdoor weer helemaal klaar voor de toekomst. De interesse in nieuwe winkelruimten is groot zeker nu de veranderingen steeds meer zichtbaar worden. Voor de officiële heropening van het winkelcentrum komen er nog aankondigingen van een aantal nieuwe retailers die zich zullen vestigen in de Muntpassage.

Er worden enkele winkelunits vrijgehouden om in te kunnen spelen op de laatste retail trends. Diverse winkels hebben de verbouwing van de Muntpassage aangegrepen om zelf ook te vernieuwen. C&A heeft inmiddels de geheel vernieuwde winkel heropend.

De winkels van Nelson en WE Fashion worden momenteel voorzien van een compleet nieuw interieur. Reisbureau TUI is uitgebreid, Megaphone, Cigo van Bun, Durlinger en Miss Etam hebben een nieuwe winkelruimte betrokken. Van Haren schoenen is nu druk bezig met de verbouwing van de nieuwe winkelruimte.

Munttheater

Het Munttheater krijgt een geheel vernieuwde en vergrote entree met ontvangstbalie, feestelijke opening van het Munttheater staat eerste week van oktober gepland.

Feestelijke heropening

Op vrijdag 11 oktober staat de officiële heropening van de vernieuwde Muntpassage gepland. De inwoners van Weert en omgeving kunnen zich voorbereiden op een spectaculair evenement. De ondernemers uit de Munt trakteren samen met de overige ondernemers uit de binnenstad de bezoekers op een geweldig feest.

Noteer vrijdag 11 oktober in uw agenda, dit feest wil je niet missen. Houd voor meer informatie over de activiteiten de website in de gaten www.muntpassage.nl.

[nggallery id=’8143′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
5 reacties