225 trucks doen mee aan Truckrun

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 1 min. leestijd

Als op zondag 1 september het startschot wordt gelost, zet een colonne van 225 trucks zich in beweging voor de 9e Truckrun Weert. Een toertocht voor mensen met een beperking uit Weert en omgeving.

Op die zondag nemen mensen met een beperking plaats naast de chauffeur voor een toertocht van ongeveer 60 kilometer. Ze komen door Weert – Stramproy – Ell – Kelpen-Oler – Baexem – Heythuysen – Leveroy en Nederweert. Het belooft weer een groot en gezellig spektakel te worden.

Feest op KampershoekStartsein

Rond 12.15 uur zal het startsein worden geven. De trucks worden om 15.30 uur terug verwacht. De colonne rijdt met een snelheid van ongeveer 30 km door het Limburgse landschap. Dat is een prettige snelheid voor de bijrijders en voor het publiek langs de kant van de weg.

De organisatie vraagt bij voorbaat begrip van de medeweggebruikers voor de overlast en hoopt dat zij ook dit jaar spontaan hun medewerking willen verlenen aan het waarborgen van een goede doortocht voor de colonne. Jouw medemens met een beperking is er je dankbaar voor.

Kijk voor onze route en tijdstip op de website: www.truckrunweert.nl

Route Truckrun Weert 2019 (PDF)

https://iwdg.nl/2H5d0k9 (wijzigingen voorbehouden)

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
Geef reactie