(Foto’s) Dinsdag zijn de hulpdiensten iets voor 18.00 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Emmasingel in Weert.

Ter hoogte van de kruising met de Verstraetenweg was een man met een rollator in botsing gekomen met een lijnbus. De bus was onderweg richting het NS-station in Weert. De buschauffeur zag de man met rollator bij het zebrapad over het hoofd.

Het kwam tot een botsing waarbij de voetganger verwondingen opliep aan zijn arm en hoofd. De buschauffeur en de passagiers in de bus boden direct eerste hulp. De voetganger is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft ter plaatse verslag opgemaakt van het ongeval en getuigen gehoord.

4 REACTIES

  1. Hoeveel bussen rijden er per dag over dat stuk singel? En hoe vaak hoor je over ongelukken waar lijnbussen bij betrokken zijn op dat stuk singel? Volgens mij valt het weer enorm mee en zorgen woorden als “man met rollator” ervoor dat het onderbuikgevoel naar boven komt…
    In tegen stelling tot Rien loop ik enorm vaak over dat stuk singel [en ook andere plekken waar lijnbussen rijden]. Valt me op dat die er een soort laboratorium rijstijl erop nahouden; altijd exact hetzelfde en volledig gecontroleerd.

Comments are closed.