8e editie Gotcha-Rotary Filmavond

Op woensdag 25 september aanstaande organiseert Rotary Club Weert voor de achtste keer de Rotary Filmavond voor het goede doel in samenwerking met Gotcha! Cinema.

Dit jaar is de keus gevallen op de film Au bout des doigts, over een Franse jongeman uit een arm gezin met een alleenstaande moeder en die de eerste schreden zet op het criminele pad. Via zijn excellente pianospel krijgt hij een nieuwe kans, maar of hij deze ook grijpt?. De opbrengst van de film gaat dit jaar wederom naar de intocht van Sint Nicolaas in november, georganiseerd door de Stichting Sint Nicolaas Weert.

Au bout des doigts is exclusief op woensdag 25 september in de Gotcha te zien. De avond is voor iedereen toegankelijk die een leuke film wilt zien én tegelijk een goed doel wilt ondersteunen. Entreekaarten zijn vanaf 9 september voor € 25,00 per kaart te koop aan de kassa van de Gotcha of bij één van de leden van Rotary Club Weert. Van iedere verkochte kaart gaat € 10,00 rechtstreeks naar de Stichting Sint Nicolaas. De entreekaart geeft toegang tot de voorontvangst met welkomstdrankje, de film met hapjes en een gezellige nazit. De voorontvangst is vanaf 19.30 uur met een foto-moment op de rode loper. De film zelf begint om 20.00 uur.

De organisatie van deze avond is in handen van Rotary Club Weert in samenwerking met Gotcha! Cinema. Rotary Club Weert is onderdeel van een wereldwijd netwerk van vrijwilligers dat onder meer een goede onderlinge verstandhouding en vrede nastreeft door een wereldomvattende kameraadschap van mensen. Meer informatie over het goede doel kunt u vinden op www.sintnicolaasweert.nl en over Rotary Club Weert op www.rotary.nl/weert.

Bekijk hier de link naar de trailer: https://binged.it/31Po1y3.