Ell – (Foto’s) De hulpdiensten zijn maandagavond rond 23.30 uur gealarmeerd voor een eenzijdig verkeersongeval in Ell.

Een personenauto met daarin twee inzittenden reed vanuit Kelpen-Oler, over de Scheidingsweg richting Ell. De bestuurder vloog vervolgens, net voor de Varenstraat, uit de bocht waarna de auto over de kop sloeg. Bij het ongeval nam de auto ook een omheining en verkeersbord mee.

De twee inzittenden kwamen ongedeerd uit de auto. Voorbijgangers stopten om hulp te bieden. Eem ambulance kwam ter plaatse, maar de geërgerde bestuurder weigerde medische hulp. Niemand ging mee naar het ziekenhuis.

De politie heeft verslag opgemaakt van het ongeval. De auto is afgesleept door een berger.

5 REACTIES

  1. “de geërgerde bestuurder weigerde medische hulp”.. . . . .
    de ‘geërgerde bestuurder’ moet BLIJ zijn dat hij niemand ANDERS geraakt, verwond of GEDOOD heeft met dit idioot rijgedrag! Deze persoon was niet onwel geworden lijkt me want dan ben je niet ‘GEERGERD’. . . .

    STRAFFEN met je ‘geërgerde’ gedrag! !!! ! !. . .

  2. Als je met een auto uit de bocht vliegt, heb je te hard gereden of niet opgelet.
    Dit betekent dat je ook andere weggebruikers in gevaar hebt gebracht.
    Deze personen zouden vervolgd moeten worden.!! Behalve wanneer blijkt dat deze personen onwel zijn geworden …..maar dat is in de meeste gevallen niet

Comments are closed.