Eerste hulp bij fietsproblemen

Zelf een fietsband leren plakken, een spaak vervangen? Volg de gratis workshop ‘Eerste hulp bij fietsproblemen’.

De gemeenten Weert en Nederweert organiseren samen met het Zelfregiecentrum een aantal workshops voor inwoners uit beide gemeenten. In september staan elke woensdagmiddag de vrijwillige fietsenmakers van het Zelfregiecentrum klaar om iedereen die dat wil te leren zijn/haar eigen fiets te repareren.

De workshops zijn gratis en geschikt voor iedereen die zelf onderhoud of kleine reparaties wil kunnen uitvoeren. Tijdens de twee uur durende workshop leren de deelnemers onder deskundige begeleiding de basis die handig is voor iedere fietser. Denk aan bijvoorbeeld het plakken van een band, het vervangen van een remblok of spaak en het vernieuwen van een kabel.

De workshops vinden in september elke woensdagmiddag plaats van 13:00 tot 15:00 uur in het Zelfregiecentrum aan de Roermondseweg 64 in Weert. Voor aanmelden of meer informatie mail je naar [email protected] Interesse? Dan wacht niet te lang met aanmelden want er kunnen maximaal 5 personen worden ingepland per workshop en vol = vol. Als ‘Eerste hulp bij fietsproblemen’ succesvol is, krijgen de workshops na september een vervolg.