(Foto’s) De brandweer is dinsdagavond omstreeks 19.30 uur gealarmeerd voor een brandmelding bij het NS-station van Weert.

Op het perron was een sterke brandlucht te ruiken, enkele reizigers vertrouwden het niet en belden de brandweer. De brandweer kwam met een tankautospuit ter plaatse. Uiteindelijk bleek op het perron naast de Kiosk de inhoud van een prullenbak te smeulen.

Nadat de vuilniszak uit de prullenbak was verwijderd konden de smeulende resten gedoofd worden met behulp van een emmer water.

1 REACTIE

  1. En zo beginnen de bermbranden en bosbrandne ook. . . . ALTIJd die SIGARETTEN. . . . vanmorgen lag er ook weer een te smeulen op de straat langs de berm en gelukkig heeft het geregend want WIE WEET hoe het anders gelopen was. . . .. . VERBIEDEN moeten ze het of gewoon GOED UIT MAKEN VOORDAT JE ZE WEG GOOIT!!!!!!!!!

Comments are closed.