Adviesbureau Brouwers BV heeft de zusterbedrijven Brouwers Infra-ontwikkeling en Management BV (BIM) en Kessels Wegenbouw en Bestratingen BV verkocht aan Thijs Mansvelt, de huidige directeur van beide bedrijven.

Adviesbureau Brouwers blijft zich onder leiding van directeur-eigenaar Hans Brouwers focussen op advies- en ingenieurswerkzaamheden rond de inrichting van de (openbare) ruimte. Thijs Mansvelt gaat als directeur-eigenaar verder met BIM en Kessels Wegenbouw en Bestratingen. BIM wordt voortgezet onder de naam Mansvelt Infra-ontwikkeling en Management. Voor medewerkers en klanten heeft de verkoop geen consequenties.

Mansvelt Infra-ontwikkeling en Management richt zich – net als BIM in het verleden – op het ontwerpen, engineeren en realiseren van de complete infrastructuur op basis van de contractvorm Design & Construct. Kessels Wegenbouw en Bestratingen tekent voor de uitvoering van deze en andere infraprojecten.

Adviesbureau Brouwers in Roermond voert als onafhankelijk advies- en ingenieursbureau dezelfde werkzaamheden uit die zij al 47 jaar voor haar opdrachtgevers verricht. Het bureau blijft zich bezighouden met infrastructurele projecten, milieutechniek, waterbeheer en landschapsinrichting, het engineeren van de infrastructuur en inrichting van jachthavens en andere recreatieve bestemmingen en de bewegwijzering van de openbare ruimte.

Adviesbureau Brouwers blijft met zijn 19 medewerkers in Roermond, waar het sinds 1972 gevestigd is. De 20 medewerkers van Kessels en Mansvelt Infra-ontwikkeling en Management werken al vanaf begin 2016 vanuit Weert.