Wie wordt de dorpskoning(in) van Laar?

Foto: Schutterij St. Sebastianus Laar

Op zondag 1 september 2019 gaat schutterij St. Sebastianus Laar het schietseizoen officieel afsluiten. Alle inwoners van Laar en daar buiten, donateurs en de Vrienden van St. Sebastianus worden hierbij uitgenodigd. Zij kunnen deelnemen aan het vogelschieten en schieten om de titel van dorpskoning(in).

Heb je nog geen donateurkaart dan is die nog verkrijgbaar aan de schietboom. De Dorpskonin(in) mag een jaar lang mee met alle activiteiten van de schutterij en zelfs mee schieten op de schuttersfeesten (maar dit is geen verplichting). Daarnaast worden onder de deelnemers nog diverse mooie prijzen verloot.

Deelname is voor iedereen mogelijk van 16 jaar. In het kader van de regelgeving dien je om te kunnen schieten een identiteitsbewijs te tonen. Ook de leden en jeugdleden van St. Sebastianus gaan schieten om de titel schutterskoning 2020.

Dus iedereen is van harte welkom op zondag 1 september om 14:00 uur bij schietaccommodatie de ‘Hout bempt’ aan de Rietstraat op Laar.