Drie auto’s botsen op A2 bij Budel

112 Algemeen Cranendonck Regio 2 reacties 1 min. leestijd

Budel – (Foto’s) Iets na 13.00 uur was het opnieuw raak op de snelweg A2 tussen Weert en Eindhoven.

Net nabij de Wildenberg had voor de afrit Budel / Maarheeze een kop-staart botsing plaatsgevonden. Bij het ongeval waren drie personenauto’s betrokken en gebeurde in de file ten gevolge van een eerdere kettingbotsing bij Maarheeze. Alle wisten op eigen kracht hun voertuig te verlaten. Een persoon is behandeld door het ambulancepersoneel.

Twee auto’s raakten zwaar beschadigd en moesten worden afgesleept door een berger. Door de klap was een van de auto’s dwars op de snelweg komen te staan. Een rijstrook werd afgesloten voor het verkeer. De file was intussen verlengd tot voorbij Nederweert. Ook aan de andere kant bleef de file aanwezig door kijkers.

[nggallery id=’8320′]

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al?¬†Schrijf je gratis in.

ūüćē Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
2 reacties