Foto: ook een flesje voor WdG

Ell – De afgelopen week is op diverse plaatsen in Ell flessenpost opgedoken. Ook in Weert is inmiddels een fles aangetroffen.

Op de brief in de fles staat de tekst: “Vraagtekens bij deze brief? De oplossing van het raadsel ligt echter voor de hand. Samenwerking is het motief. Sociale media vormt de band.” De briefjes worden door de ontvangers op sociale media gedeeld met de hashtag #flessenpostuithetniets.

Tot op heden is de afzender nog onbekend. Vermoedelijk heeft de post te maken met een ludieke promotiecampagne voor de vele evenementen en jubilea die dit jaar plaatsvinden in het dorp. Op iedere brief staat een andere letter. Vermoedelijk vormen deze letters een woord die verwijzen naar de afzender.

Tot op heden is alles een groot mysterie. Een ding is zeker Ell is behoorlijk in de ban van de flessenpost.