Fietsende ondernemers gaan op pad

Algemeen Weert Reageer 2 min. leestijd
Foto: Fietsende ondernemers in 2018

Komende vrijdag 6 september beginnen 20 Fietsende Ondernemers uit het Land van Weert en Cranendonck voor de 14e keer hun ‘bedevaartstocht’ naar Banneux. De sponsoring die ze hiervoor bijdragen gaat naar vijf goede doelen dicht bij huis. De Weerter wethouder Economische Zaken Martijn van de Heuvel ‘schiet’ de fietsers vrijdag om 8.45 uur weg bij Hostellerie Munten aan de Wilhelminasingel.

Je ruim 300 km in het zweet fietsen, een kaarsje opsteken in Banneux en cheques uitreiken aan goede doelen. Hoe simpel kan het zijn om lokale goede doelen te ondersteunen. De 20 leden van de Fietsende Ondernemers steunen dit jaar het Gehandicaptenvoetbal van SV Heythuysen met nieuwe ballen, de senioren van verzorgingstehuis Ververshof met een nieuw biljart, de Voedselbank in Cranendonck met trolleys, visueel gehandicapteninstelling Visio in Stramproy met apparatuur en de stichting Eet met je Hart met een stamtafel, die het mogelijk maakt dat eenzame senioren een keer per maand gratis gezamenlijk in een Weerter restaurant kunnen eten.

De symbolische cheques worden bij terugkeer van de fietsers op zaterdag 6 september rond 16.30 uur uitgereikt bij theater De Huiskamer aan het Sint Raphaëlpad.

Ieder lid van de Fietsende Ondernemers draagt minimaal 350 euro aan sponsoring bij. Eten, drinken en overnachting betalen ze uit eigen zak. Dus 100% van de bijdrage gaat naar de goede doelen. Hostellerie Munten, Theater De Huiskamer, Bakker Vries, Beelen Dakdekkers en Bikkel Bikes steunen met o.a. een rennersontbijt, lunchpakketten en volgwagens.

Ondernemers (of ondernemende managers etc.) die zelf graag de wielersport bedrijven en maatschappelijk willen bijdragen, kunnen zich aansluiten bij de Fietsende Ondernemers. Stuur een e-mail aan [email protected] met jouw gegevens en ze nemen contact met je op.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie