Jeugd Stramproy vol circustalent

Algemeen Dorpen Stramproy Weert Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s/video) Een waar circusspektakel donderdag in Stramproy. Daar ging het nieuwe schooljaar op bijzondere wijze van start. Brede School Opooj, bestaande uit Basisschool De Firtel, Openbare Jenaplan, Basisschool De Duizendpoot en Kinderopvang Humankind hadden een gezamenlijke activiteit op touw gezet.

De kinderen hadden overdag gezamenlijk een circusvoorstelling in elkaar gezet. Dit deden ze onder leiding van Circus Luiten en Kornuiten. Zij gingen met alle kinderen een half uur tot drie kwartier aan de slag om een mooie act voor te bereiden.

’s Middags vond de grote circusvoorstelling plaats op het speelveld tegenover het gebouw van Oprooj aan de Parklaan. Ouders en andere belangstellenden kwamen massaal een kijkje nemen om te aanschouwen hoe talentvol de jeugd van Stramproy is.

Video via Youtube

https://youtu.be/gokq8m8R6d8

[nggallery id=’8281′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie