Gewonde fietser ligt op weg in Grathem

112 Algemeen Leudal Regio Reageer 1 min. leestijd

Grathem – Update – De ambulancedienst is donderdagavond rond 22.45 uur gealarmeerd voor een ongeval op de Grathemerweg in Kelpen-Oler.

Op de Geneijgen in Grathem, in het verlengde van de Grathemerweg, hadden voorbijgangers een gewonde fietser aangetroffen. De fietser was gevallen en lag op de weg. Gelukkig werd het slachtoffer op tijd gevonden op de weg waar 80 km/u – wordt – gereden (is een 60 km/u weg). Tevens was het erg donker op de weg.

Ook andere voorbijgangers en buurtbewoners schoten te hulp. Het slachtoffer had pijnklachten en is voor verder onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis in Weert. Behulpzame buurtbewoners hebben de fiets veilig gestald bij hun woning.

Vermoedelijk was de fietser in onbalans geraakt door de losliggende stoeptegels en/of verhoogde betonnen stoeprand.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie