Nederweert – (Foto’s) Vrijdagavond is de kermis in Nederweert van start gegaan. Na het succes van vorig jaar werd wederom een Fright Night georganiseerd.

Een aantal geheimzinnige Fright Night-wezens liepen over de kermis en zorgden voor spanning en sensatie voor jong en oud. Naast het griezelen kon er natuurlijk worden genoten van de attracties en horeca die ook dit jaar weer hebben uitgepakt met live-optredens.

De kermis in Nederweert duurt nog t/m aanstaande dinsdag en wordt zaterdag om 14.00 uur officieel geopend. Dinsdag vindt er nog een prikkelarme kermis plaats en bezoekt een mystery guest de kermis. Dinsdagavond zal de kermis met een symfonie van laser en vuur worden afgesloten.

3 REACTIES

  1. Dan ziet het wat impossanter uit! Jammer dat het je het geluid niet kunt horen om te concluderen dat het ruk is op het horecaplein !

Comments are closed.