Kinderplein tijdens Boels Ladies Tour

Algemeen Uitgaan Weert Plaats een reactie 2 min. leestijd
Foto door: Theo Van de Winkel - Mini Boels Ladies Tour

Update – Lokale verenigingen en ondernemers zijn, samen met scholen in Weert, druk bezig geweest met het organiseren van allerlei activiteiten en evenementen. De activiteiten zijn dit jaar gericht op kinderen en jongeren tijdens de Boels Ladies Tour in Weert op 4 september aanstaande.

Alle activiteiten in Weert vinden plaats bij de finishlocatie: het stuk van de Wilhelminasingel tussen de Driesveldlaan en Langpoort. Daar wordt door Punt Welzijn samen met kinderopvang Humankind (voorheen Humanitas) vanaf 13.00 uur een kinder- en gezondheidsplein ingericht. Op dit plein is onder andere de Urban Sport Tour. Kinderen kunnen daar over de stormbaan klauteren of zich uitleven in de zogenaamde soccerdome en pannakooi. Ze kunnen hier gratis aan meedoen. Het terrein is geheel beveiligd en autoluw.

Mini Boels Ladies Tour

Ook organiseert Humankind weer een ‘mini Boels Ladies Tour’. Rond 14.15 uur racen kinderen met loopfietsen over een klein parcours, op de finishlocatie. Leuk om te zien én leuk om de kleintjes te komen aanmoedigen!

Finishlocatie en VIP-zone voor kinderen

Op de Wilhelminasingel/Langpoort is de finishlocatie. De middenberm tussen het stadhuis en het St. Raphaëlpad is als VIP-zone ingericht. Alle kinderen van het kinderplein worden door de burgemeester ontvangen in deze VIP-zone. Zij kunnen vanaf de eerste rang de wielrensters zien finishen.

Vanaf 15.00 uur is de wielerwedstrijd live te volgen op L1. Die beelden zijn ook te zien op het grote videoscherm bij de finishlocatie aan de Wilhelminasingel. Na afloop van de etappe kun je hier ook de huldiging van de rensters op het podium kijken.

Informatie over de Boels Ladies Tour in Weert is ook te vinden via www.weert.nl/boelsladiestour.

Update: tijd Mini Boels Ladies Tour van 13.00 naar 14.15u.

Bekijk de flyer (PDF)

https://iwdg.nl/2zlYQHn

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie