Drukkerij Allcolor uit Eersel heeft deze week de Drukkerij Skyline / Multicopy-vestigingen in Asten, Weert en Eindhoven overgenomen. De vestiging in Weert verliest echter haar winkelfunctie.

De nieuwe eigenaar gaat zich tot het uiterste inspannen om de klanten de vertrouwde dienstverlening en service te blijven bieden, zo melden ze in een persbericht. De vestigingen in Asten en Eindhoven behouden wel hun winkelfunctie, maar zullen voortaan onder de namen Allcolor Asten en Allcolor Eindhoven opereren. De relaties van de locatie Weert zullen ze voortaan vanuit Asten gaan bedienen.

Drukkerij Allcolor heeft de afgelopen 30 jaar een goede naam opgebouwd als veelzijdige en betrouwbare partner. Allcolor is een eigentijdse grafimedia specialist en levert o.a. huisstijlen, brochures, verpakkingen, displays en gepersonaliseerde mailings.

Meer informatie is te vinden via www.allcolor.nl.

7 REACTIES

 1. tja. . . . met alle online drukkerij bedrijven tegenwoordig heb je weinig meer aan een regionale winkel. . . . dat zouden meer bedrijven moeten weten… . .. Maar misschien lopen Asten en Eindhoven beter. wel VREEMD dat Asten als klein dorp beter loopt dan weert waarvan velen zeggen dat het een STAD is. . . . . .

 2. Internet trollIn
  Internet slang, a troll is a person who starts quarrels or upsets
  people on the Internet to distract and sow discord by posting
  inflammatory and digressive, or off-topic messages in an online
  community with the intent of provoking readers into displaying emotional
  responses and normalizing tangential discussion, whether for the
  troll’s amusement or a specific gain.

Comments are closed.