(Foto’s) Voor zomerse sferen hoef je echt niet naar het buitenland. Donderdagavond werd voor alweer de 17e keer Open Air Salsa Club Weert georganiseerd. Onder het genot van swingende salsa-muziek, een hapje en een drankje was het weer genieten in Weert.

Het jaarlijkse salsafeest wordt elk jaar door Salsa Club Weert georganiseerd op de Markt, in het hartje van Weert. Het feest is niet alleen populair onder salsapubliek, maar er komt publiek uit de verre omtrek naar Weert om het zomerse feest bij te wonen.

Ook dit jaar waren de weergoden zomers gezind en kon de organisatie weer rekenen op een groot publiek. Ook de omliggende terrassen zaten vol met levensgenieters.

Bekijk een sfeer impressie (door o.a. Theo Van de Winkel). Meer info over Salsa Club Weert kun je vinden via: http://www.salsaclubweert.nl/.

4 REACTIES

  1. Erg mooie activiteit en goed dat dit zo druk bezocht is geweest door inwoners van Weert e.o.!! !!!! Wat ik me dan wel afvraag is WAAROM er de ochtend er na zo veel BEKERS en ROTZOOI op de markt moet liggen. . … is het teveel MOEITE om het OP TE RUIMEN ? ? ?? WAt dat betreft zijn deze mensen niet beter en brengt het feest niet MINDER overlast dan de jeugd op de OELEMARKT!! !!!. .. . .. .. . . .

  2. Dat zijn DIE mensen die een ondernemer die dit organiseerd niks gunnen en hun eigen drank etc. meenemen en helaas niet mee terug nemen….

Comments are closed.