Open Air Salsa Club Weert in beeld

(Foto’s) Voor zomerse sferen hoef je echt niet naar het buitenland. Donderdagavond werd voor alweer de 17e keer Open Air Salsa Club Weert georganiseerd. Onder het genot van swingende salsa-muziek, een hapje en een drankje was het weer genieten in Weert.

Het jaarlijkse salsafeest wordt elk jaar door Salsa Club Weert georganiseerd op de Markt, in het hartje van Weert. Het feest is niet alleen populair onder salsapubliek, maar er komt publiek uit de verre omtrek naar Weert om het zomerse feest bij te wonen.

Ook dit jaar waren de weergoden zomers gezind en kon de organisatie weer rekenen op een groot publiek. Ook de omliggende terrassen zaten vol met levensgenieters.

Bekijk een sfeer impressie (door o.a. Theo Van de Winkel). Meer info over Salsa Club Weert kun je vinden via: http://www.salsaclubweert.nl/.