Reconstructie ongeval in Nederweert

Nederweert – (Video) Afgelopen nacht vond in Nederweert een extra onderzoek plaats door de afdeling Verkeersongevallenanalyse van de politie, in samenwerking met Openbaar Ministerie, gemeente Nederweert en Provincie.

Het betrof een aanvullend onderzoek naar aanleiding van een dodelijk ongeval op zondag 23 juni op de Brugstraat in Nederweert. Bij dat ongeval kwam een 18-jarige vrouw uit Ell om het leven.

Voor het onderzoek was het kruispunt Aan Vijftien / Brugstraat / Rochusstraat afgesloten voor het verkeer. Ter plaatse werden GPS-uitzettingen gedaan, snelheidsproeven uitgevoerd en de schakelkast van de verkeerslichten gecontroleerd. De resultaten moeten meer duidelijkheid geven over de toedracht van het ongeval.

Video via Youtube

https://youtu.be/7BBzdtmqdEU