Topdrukte op Kinderbraderie Weert

(Foto’s) De kinderbraderie van 2019 was een groot succes. Mede dankzij de uitstekende weersomstandigheden was er sprake van topdrukte tijdens het evenement in de Hoogstraat en op de Oelemarkt.

De jonge Weertenaren kregen woensdag de mogelijkheid om hun tweede hands spulletjes aan de man te brengen. Soms gebeurde dat met hulp van de ouders, maar bij veel kinderen zit de ondernemersgeest al goed in het hoofd. Er werden niet alleen tweede hands spullen verkocht, maar ook werd er muziek gespeeld en werden er lekkernijen verkocht.

Ook dit jaar was er gezorgd voor kinderentertainment. Verspreid over de dag maakten bezoekers kennis met betoverende verhalen van August Greene. Daarnaast stond er een groot springkussen opgesteld op de Oelemarkt.

Bekijk een sfeerimpressie (door o.a. Theo Van de Winkel).