(Foto’s) Dit weekend vind in het wijkpark van Fatima het Zomerweekend plaats. Het weekend staal bol van activiteiten voor jong en oud.

Zaterdagmiddag stond de Theaterkist in de feesttent om de jonge buurtbewoners te entertainen. Ook konden de kinderen zich naar hartenlust uitleven op de springkussens. De zaterdagavond stond in het teken van de coverbands. Onder het genot van een drankje werd er genoten van de muzikale optredens.

Vandaag gaat het feest gewoon door. Deze zondag staat in het teken van Woodstock. Van 13.00 uur tot middernacht treden er diverse bands op waaronder Steady State, Joe Cocker (Joe cover), Janis Joplin (Pearl) en de afsluiter is CCR (Cosmo’s Foger-T). Kaarten zijn nog verkrijgbaar aan de dagkassa a € 12.00.

Bekijk een sfeerimpressie van de zaterdag (door Theo Van de Winkel).

2 REACTIES

  1. Wat een aanfluiting was de afsluiter; Cosmo’s Foger-T. Speciaal voor gekomen en zie al meer dan 20 jaar live bands. Maar zoiets nog nooit meegemaakt. Na heel lang kloten en 1 nummer gespeeld te hebben, zijn ze gestopt omdat ze niet konden leveren wat ze gewend waren. Er was nog maar een dik half uur om te spelen, maar ze besloten toch om te stoppen. Erg slecht. Een half uur improviseren zat er voor de fans helaas niet aan. De opzet van het hele evenement op Fatima was geweldig. Goeie opkomst en erg gezellig.

Comments are closed.