(Foto’s/video) De hulpdiensten zijn donderdag rond 17.00 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Ringbaan-Noord in Weert.

Ter hoogte van de kruising bij de DAF-garage was een bestelbus achterop een personenauto gereden. Bij het ongeval raakten de twee vrouwelijke inzittenden van de personenauto lichtgewond. Ze hadden o.a. last van hun nek en zijn voor verdere behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

De twee betrokken voertuigen raakten beschadigd en zijn afgesleept door een berger. Het verkeer op de Ringbaan-Noord ondervond lichte hinder van het ongeval. Een rijstrook was afgesloten voor het verkeer.

Video via Youtube

https://youtu.be/lFSbhpb4uPQ

3 REACTIES

  1. Tja.. . . .Weer bij deze stoplichen die ZOMAAR op ROOD springen omhet niets . . . . Sinds de ” groene zone ” is aangelegd is het eerder een RODE ZONE. . . …. . .. . Telkens remmen en optrkken en remmen en optrekken omdat de STOPlichten weer op rood springen.. . Dan krijg je dit soort ongelukken. . .. Tijd dat hier iets aan gedaan word

Comments are closed.