2e editie geocache-event in Stramproy

Op zaterdag 14 september vindt de tweede editie plaats van het geocache-event ‘VossEvent’ in Stramproy.

Geocaches zijn doosjes met logboekjes die wereldwijd verstopt liggen, vaak met een verhaal. Door deze coördinaten op internet op te zoeken en in een gps te plaatsen, kom je op mooie plekken, waar je het bestaan niet van wist (zie www.geocaching.com).

Door het lezen en lopen van de caches van dit event maak je kennis met de bewogen geschiedenis van Stramproy, vooral het smokkelen en de muziek van Stramproy staan centraal. Je kunt je aanmelden door een “will attend” log te plaatsen op de site: www.geocaching.com.

Bij binnenkomst ontvang je een listing met 3 multi’s, 2 traditionals en 4 mysteries. Enkele geocaches kun je in de buurt van het event vinden, voor de overige geocaches zul je naar een ander startpunt moeten rijden.

Eten en drinken zijn op eigen kosten, verkrijgbaar in het restaurant en terras van ‘t Vosseven (geen eigen eten/drinken op terras of restaurant). Vanwege de ligging is er slecht telefonisch bereik (alleen Vodafone) en is er geen wifi. Het event is op eigen risico (EHBO-trommel en BHV-er zijn tot 12.00 uur aanwezig).

Saskia en Silvie (organisatoren en makers van deze caches) willen iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het tot stand komen van dit event, vooral dank aan de vrijwilligers van stichting Heemkunde Stramproy voor de informatie.

Praktische informatie

Zaterdag 14 september 2019, 10:00 – 12:00 uur
Restaurant ‘t Vosseven (Lochtstraat 28, 6039 RV Stramproy)