Tijdens en na de diagnose en de zware behandelingen ontzien vrouwen met kanker vaak hun gezin, kinderen, partner, familie en baan. “Gewoon doorgaan” is een veel gehoord motto. Daarom organiseert FeetCare4You zaterdag 21 september deze bijzondere gratis wellnessdag in Weert Men kan zichzelf, vrouw, vriendin, buurvrouw opgeven voor deze verwendag.

Er zijn diverse activiteiten waarvoor men zich kan opgeven. Denk hierbij aan een stadswandeling en high tea, schoonheidsspecialiste, voetwellness, camouflage- & oedeemtherapie en schilderen. Voor elke gast is er voor of na de activiteit tijd voor een kop koffie / thee en een stukje Weerter vlaai in de huiskamer van het Toon Hermans Huis.

De workshops en stadswandeling met high tea zullen ongeveer twee uur duren. Alle overige verwenmomenten duren drie kwartier. Tussendoor kan men in de ochtend een bezoekje brengen bij Hairstylebyjudith in het atelier. Ook zal een van de fotografen je in de gelegenheid stellen voor het laten maken van een portretfoto.

Opgeven kan t/m 7 september op www.feetcare4you.nl (vol = vol). De locatie: Toon Hermans Huis, Graaf Jacobstraat 1, Weert.