17e SWAC-MTB toertocht Budel

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd

Budel – Op zondag 6 oktober 2019 wordt voor de 18e maal de MTB tocht gereden, georganiseerd door de Stichting Wieler Activiteiten Cranendonck (SWAC).

Er zijn weer drie mooie routes uitgezet van respectievelijk 32 km, 42 km en, nieuw dit jaar, één van 60 km. Dit jaar is er een grotendeels nieuwe route uitgezet, e.e.a. in overleg met Staatsbosbeheer.

De 32 km voor de wat minder geoefende fietsers. De 42 km en 60 km, als uitdaging voor de goed getrainde liefhebber van het mountainbiken, met alles wat zo’n rit boeiend, interessant maar ook pittig maakt! Kom, test je conditie en geniet ondertussen van de prachtige natuur van Cranendonck, Hamont en Heeze-Leende.

Uiteraard is de tocht weer voorzien van een goed voorziende rustpost. Als je de nieuwe 60 km route gaat rijden, kom je dit jaar twee rustposten tegen. Na afloop van de MTB-tocht kan er gezellig nagekeuveld worden in de kantine van SV-Budel onder het genot van een of meer drankjes.

Start en finish: kantine SV Budel op het sportpark te Budel.
Inschrijfgeld: € 5,- (t/m 16 jaar gratis)
Starten: vanaf 8.30 uur tot 10.00 uur.

Er is voldoende parkeermogelijkheid, een bewaakte fietsenstalling, kleedgelegenheid met douches en een afspuitmogelijkheid voor de fietsen. Voor meer info: www.SWAC.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie