40 bedrijven bij banenmarkt in Weert

Op vrijdagmiddag 4 oktober organiseren Werk.Kom, UWV en de gemeenten Weert, Nederweert en Cranendonck een banenmarkt. Werkzoekenden hebben die middag de kans om direct contact te hebben met de aanwezige werkgevers. Werkgevers kunnen zich op hun beurt presenteren aan (potentiële) werkzoekenden én de lokale arbeidsmarkt. Er hebben zich tot nu toe ruim 40 bedrijven aangemeld die zoeken naar nieuwe collega’s en er is plek voor meer.

Werkgevers

Er zijn werkgevers aanwezig uit allerlei sectoren van zorg tot techniek, van industrie tot bouw met werk op verschillende niveau’s. Tot nu toe hebben zich zo’n 40 werkgevers aangemeld en er is plek voor meer. Alle werkgevers in de regio zijn welkom, ook als je (nu) geen concrete vacature heeft. Laagdrempelig ontmoeten en verbinden staan centraal tijdens deze banenmarkt. Uiteraard is er ook ruimte om te netwerken.

Voor iedereen

Heb je op dit moment geen werk en wil je graag weer aan de slag? Of heb je een baan, maar ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Kom dan een kijkje nemen en ga vrijblijvend met werkgevers in gesprek. Iedereen is van harte welkom. Wie weet ga jij straks naar huis met een nieuwe baan of met een afspraak voor een nadere kennismaking!

Voldoende werk in Weert en omgeving

Wethouder Martijn van den Heuvel: ‘In Weert en omgeving zijn veel mooie bedrijven gevestigd. Veel van deze bedrijven zoeken naar extra personeel. Een traditionele brief schrijven kan, maar het is toch veel leuker om meteen in gesprek te gaan met elkaar. Laagdrempelig en efficiënt. Ik hoop dat er op die manier weer een aantal mensen bij een bedrijf aan de slag kunnen!’

Waar en wanneer

Vrijdagmiddag 4 oktober Van 13.30 uur tot 16.30 uur.
Stadhuis Weert, Wilhelminasingel 101
Werkzoekenden hoeven zich niet aan te melden.