Mosselavond Lambieck Knoup

Algemeen Weert Reageer 2 min. leestijd

De Lambieck Knoup kennen we natuurlijk allemaal van de Gouden Lambieck die uitgereikt wordt aan díe inwoner van het Weerterland die een stommiteit heeft begaan en daar ook zelf de humor wel van in kan zien. Dit jaar staat de 41e Lambieckavond gepland op zaterdag 16 november bij De Soos.

Maar de Lambieck Knoup is méér dan dat. Een van de doelen van “de Knoup” is om goede doelen in de regio een duwtje in de rug te geven.

Op zaterdag 5 oktober a.s. organiseert Lambieck Knoup Weert vanaf 19.00 uur een Mosselavond voor een van deze goede doelen. Locatie is Hoeve Lieshout aan de Breijbaan 30 in Weert.

Op deze avond zal tevens het Käök & Bócht bier gepresenteerd worden dat deze avond geschonken wordt en daarna enkel nog in beperkte aantallen verkrijgbaar zal. Dit bier is tot stand gekomen in samenwerking met de Weerter Stadsbrouwerij en smaakt naar meer. Al doet de naam anders vermoeden. “Waat unne Bócht!”

Deelname aan deze Mosselavond regel je eenvoudig door een mailtje te sturen naar [email protected] of trek een van de leden van Stichting Lambieck Knoup Weert aan hun blauw-zwarte jasje.

De prijs voor een kaartje bedraagt 4×11 euro en is incl. een avond mosselen en drie consumpties (waaronder dus het nu al legendarische Käök & Bócht bier). Ook aan een muzikale noot is gedacht. DJ Timmie zal er voor zorgen dat het nog lang onrustig gaat zijn bij Hoeve Lieshout.

De opbrengst van deze avond gaat naar Stichting Leergeld Weert e.o. Neem een kijkje op https://www.leergeld.nl/weert en draag ook jouw steentje bij en reserveer snel je plek op de Mosselavond van Stichting Lambieck Knoup Weert.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie