Brandweer schiet gevallen man te hulp

(Foto’s/video) De brandweer is vrijdagochtend gealarmeerd omdat een man zat opgesloten in zijn woning aan de St. Jozefshof.

Medewerkers van het Woonzorgcomplex hadden alarm geslagen toen ze niet bij de bewoner konden komen. De man was gevallen en kon van binnenuit de deur niet openen. Medewerkers van het Wozoco lukte het ook niet om binnen te komen.

De brandweer kwam met een Snel Interventie Voertuig (SIV) ter plaatse om bijstand te bieden. De brandweerlieden moesten met hydraulisch gereedschap de deur van het raamkozijn forceren zodat de man geholpen kon worden.

De man is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. Een van de brandweerlieden heeft het hondje van de bewoner uitgelaten terwijl de man in de woning werd nagekeken op verwondingen.

Video via Youtube

https://youtu.be/Aj1HPacIfcY

[nggallery id=’8355′]