Wieërter Kampioenschap 30 Seconds

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd

Attentie aan alle fanaten van het populaire bordspel 30 Seconds jullie kunnen binnenkort in Weert jullie hart ophalen. Een WK (Wieërter Kampioenschap) van het populaire raadspel wordt door JCI Weert georganiseerd. Decor voor de spelletjesavond is De Soos, waar plaats is voor maar liefs 32 teams (4 personen per team).

Wat is het nou precies het WK 30 Seconds?

Menig vriendschap is al flink op de proef gesteld; de frustratie die je voelt als een ander je niet begrijpt. We kennen het spel allemaal wel: 30 Seconds, HET spel waar iedereen binnen enkele seconden aan het schreeuwen is.

Tijdens het WK 30 Seconds strijden steeds twee teams tegen elkaar. Om de beurt pakt een speler uit een team een kaartje en diegene moet vijf begrippen (personen, gebouwen, plaatsen, etc.) beschrijven en omschrijven. Je mag de naam niet noemen en ook geen letterlijke vertalingen geven. Het is dus de bedoeling dat je aan de hand van steekwoorden en algemeenheden het begrip duidelijk uitlegt aan je teamgenoten, en dat alles binnen 30 seconden. Hoe meer je raadt in die 30 seconden, hoe meer punten je krijgt.

Om het WK in goede banen te leiden, lopen er scheidsrechters rond die de teams controleren. Bij vermoedens van vals spelen, kunnen deelnemers hun hand opsteken.

Informatie

Waar? Stadscafé De Soos, Markt 9 te Weert
Wanneer? 26 oktober 2019
Tijdstip? Van 19:00 uur tot +/- 24:00 uur

Aanmelden? Aanmelden kan door een email te sturen naar: [email protected]. Graag ontvangt JCI Weert de volgende gegevens: Naam team, namen deelnemers (4 p.) en leeftijden deelnemers. Vervolgens ontvang je een mail met betalingsinformatie, zodra we de betaling binnen hebben kunnen we de inschrijving pas bevestigen. Liefhebbers moeten er wel snel bij zijn, er kunnen zich maximaal 32 teams inschrijven. Let op minimum leeftijd 18 jaar.
Kosten? 20 euro per team.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie