Heli relatiedag Service Center Weert

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s) Wellicht heb je donderdag een helikopter boven Weert zien vliegen. Dit was niet vanwege de politie-achtervolging. De helikopter vloog in het kader van een relatiedag voor Service Center Weert.

Eigenaar Frank van Oijen had zijn (nieuwe) relaties uitgenodigd om op hoog niveau en op niet alledaagse wijze kennis te maken met Service Center Weert aan de Graafschap Hornelaan. Het terrein was donderdag tijdelijk ingericht als start- en landingslocatie voor de heli.

Bij Service Center Weert wordt een breed spectrum aan services aangeboden voor zowel zakelijke als particuliere klanten. APK keuringen, repareren trucks, opleggers, aanhangwagens, afzetbakken, busjes, personenauto’s enz. Ook vindt je op het terrein een tankcleaning en een truckwash.

[nggallery id=’8419′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie