Florale Hair & Beauty naar de Markt

Algemeen Economie Weert Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s) De vestiging van Florale Hair & Beauty is afgelopen week verhuisd van de Nieuwe Markt naar Markt in Weert.

De winkel die producten voor haar en nagelverzorging verkoopt besloot om na 7 jaar een nieuwe vestiging te zoeken. Op de Nieuwe Markt had de winkel veel vloeroppervlakte tot haar beschikking die niet allemaal nodig was. Uiteindelijk koos de ondernemer ervoor om te verhuizen naar een kleiner pand dat in het hartje van Weert ligt en minder huurkosten met zich meedraagt.

De vernieuwde Florale Hair & Beauty werd afgelopen weekend feestelijk geopend. Florale Hair & Beauty heeft zo’n 40 vestigingen in België en Nederland. De winkel in Weert is de eerste met de nieuwe formule van de keten.

Bekijk een impressie (door Theo Van de Winkel).

[nggallery id=’8372′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie