Hoeden van gerecyclede materialen

Plaats een reactie

(Foto’s/video) De bewoners van Ververshof hadden dinsdagmiddag de primeur. Zij kregen de hoeden te zien die gemaakt zijn van gerecyclede materialen. Het is voor de eerste keer dat in Weert een hoedenwedstrijd werd georganiseerd.

De wedstrijd wordt georganiseerd om aandacht te vragen voor textielinzameling in Weert. Onder begeleiding van Rick hebben leerlingen van het College een aantal mooie hoeden gemaakt van tweedehands textiel. Ook een aantal bewoners van Land van Horne hebben een hoed gemaakt van ingezameld textiel.

Vandaag op Prinsjesdag werden ruim 30 gemaakte hoeden in woonzorgcentrum Ververshof geshowd en door een vakjury beoordeeld.

Cultureel Lint

Tijdens het Cultureel Lint 2019 op zondag 22 september worden de hoeden geshowd en zal de prijsuitreiking plaatsvinden. De winnaar verdient een cheques ter waarde van € 500,-, te besteden aan een goed doel in Weert naar keuze. Ook zal er een publieksprijs worden uitgereikt. Dus kom zeker kijken op zondag 22 september en geef je mening!

Tentoonstelling

Daarna zullen de hoeden nog beschikbaar moeten blijven voor een tentoonstelling. Het Samenfonds0495 is een initiatief van Sponsorwinkel Weert, Punt welzijn, Rick en Land van Horne. Gezamenlijk organiseren zij deze hoedenwedstrijd.

Video via Youtube

https://youtu.be/hRy7gSWKMUc

[nggallery id=’8408′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie